Landessa ледено кафе за прв пат и во Македонија!!!

100% природен производ со млеко од Австриските Алпи!


Landessa lacto free

Landessa кафетo:


  • прекрасен вкус и квалитет
  • уникатна амбалажа
  • недостаток на конзерванси
  • свежи, природни, ГМО состојки
  • најдобар квалитет на кафе Арабика
  • достапност во три пополарни вкусови: Latte, Vanilla и Capuccino

Landessa леденото кафе е базирано врз основа на зрна од Арабика. Арабика е синоним на најквалитетното кафе во светот, кое шармира со неговиот чоколаден вкус. Landessa кафето - мешавина од Арабика и свежо алпско млеко, комбинација за незаборавен вкус.

Природната моќ на Landessa Леденото кафе те освежува , ти дава енергија за нов почеток на денот.


Landessa ледено кафе го произведува Ennstal Milch., која се наоѓа во Enns долината во срцето на австриските Алпи, регион кој е познат по своите природни убавини и дом на традиционалните мали земјоделски претпријатија.Landessa леденo кафе без лактоза!

Landessa lacto free

 

Ново ледено кафе без лактоза за љубителите од брендот Landessa.

 

Landessa кафе без лактоза (Landessa Lacto free) e мешавина од 100% Арабика и свежо алпско млеко, комбинација за незаборавен вкус.
Содржи мал процент на масти, производство без конзерванси со млеко без лактоза кои му даваат посебен вкус и арома на кафето Landessa.